Hipertenzija bioenergija. MOGUĆI UZROCI BOLESTI BUBREGA


hipertenzija bioenergija

Registracija: Feb Postova: 24 Evo malo o tlaku od nekoga koga je to počelo mučiti u pedesetoj. Priča je zanimljiva jer se iz nje vidi i geneza problema a ne samo dijagnoza koja odjednom padne s neba: Godinama sam si kontrolirao tlak naprosto zato jer mi je bio dostupan tlakomjer.

PRAVNA OGRADA

Jednom sam čak završio u bolnici s dijagnozom problema sa srcem koja se pokazala netočnom. Imam vrlo stresan život i menadžerski posao, od projekta do projekta a danas nikad ne znam hoću li sutra raditi ili neću iako to radim neprestano već gotovo 20 godina.

hipertenzija bioenergija

I tako u 48 sam posljednji put izmjerio sebi normalana tlak. Problem je bio da ga više nikad nisam uspio vratiti na normalu.

Pomaže li bioenergija u liječenju akutnih rana?

Praktično svakodnevno sam bio u fitnessu, to bi tlak spustilo ali ujutro bi opet bilo sve hipertenzija bioenergija starom. U to doba bilo je već četri godine da sam svaki dan uzimao 2 x 3 kapsule Omege i po dva grama C-vitamina; naprosto onako, 'neće škoditi'. Zato mislim da liječenje tlaka Omega kapsulama naprosto nema nikakvog smisla niti razumijem odakle pomisao da bi u tom specifičnom problemu mogle djelovati kao 'lijek'.

hipertenzija bioenergija

Rezultat svega toga jest da sam već osam godinama na beta-blokatoru. I sad počinje zanimljivi dio priče. I opet slijedi borba s time, pojačano vježbanje, trčanje.

hipertenzija bioenergija

Bicikl, potom normalizacija stanja da bi se nakon par dana neaktivnosti sve svelo na isto. Danas, po odlasku na ljetovanje koje traje hipertenzija bioenergija dana jer imam kuću na moru običavam plivati po sat vremena svako hipertenzija bioenergija jer je more tada mirno.

hipertenzija bioenergija

Tada sam obično po dva tri tjedna 'čist'; nema tlaka ali nema ni tableta. S krajem ljetovanja priča se vraća na početak.

hipertenzija bioenergija

Sve ovo pišem zato jer sam putujući svijetom tražio i raspitivao se za alternativni lijek protiv tlaka 'prirodni' u Kini, u Indoneziji i još na par raznim egzotičnih mjesta ali svugdje su mi rekli da tako nešto ne postoji. A ako toga nema u Kini, nema nigdje.

Aritmija srca

Budući još uvijek nemam nikakvih organskih promjena hipertenzija bioenergija srcu ili krvnim žilama niti imam nekakve subjektivne teškoće npr problem s fizičkim naporima i budući mi tlak pada u situacijama u kojima nema stresa očito je da tlak nije samo rezultat organskih promjena već je, čini mi se, 'prilagodba' na stresne hipertenzija bioenergija života.

A ako tome nema kemijskog lijeka kako će ga biti onda kad postoji arterioskleroza? Zato vjerujem da s traženjem nečeg takvog uopće nama smisla gubiti vrijeme.