Hipertenzija, endocrinology. [PDF] Etiologija i liječenje sekundarne hipertenzije | Semantic Scholar


Prethodna istraživanja s pokazala da endocrinology povezanost između razine vitamina D i razine krvnog endocrinology, ali rezultati nisu bili dovoljno potkrijepljeni dokazima da bi ih se moglo smatrati vjerodostojnima, prenosi WebMD. Saznajte zašto nam je važan vitamin D! Vitamin D je vitamin sunca.

hipertenzija, endocrinology

Tijelo ga proizvodi kada je izloženo sunčevim zrakama. Također se nalazi u namirnicama kao što su jaja, mlijeko, jogurt, tuna, losos, pahuljice i sok od naranče. U ovom istraživanju su znanstvenici proučavali zdravlje kod osoba.

hipertenzija, endocrinology

Oni su ispunjavali upitnik koji je sadržavao hipertenzija o njihovim cjelokupnim životnim navikama. Provjerite koji simptomi upućuju na manjak vitamina D! Elina Hypponen.

hipertenzija, endocrinology

No, iako istraživanje otkriva da postoji direktna povezanosti, tu tvrdnju hipertenzija potkrijepilo s dovoljno dokaza. Upravo hipertenzija toga je potrebno nastaviti istraživanje kako bismo znali može li uzimanje suplemenata vitamina D pomoći u prevenciji hipertenzije.

hipertenzija, endocrinology

Autor: CentarZdravlja Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije! Pošalji vodič u PDF formatu Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na Hipertenzija newsletter.

Dr. Nestoras Mathioudakis - Endocrinologist