Postovi hipertenzija, Revolucija ishrane | Belgrade | LCHF ishrana | blog dr Bojane Mandić


Postova: 21, Pozdrav, imam pitanjce ili malo više. Inače imam normalan tlak, kad god mjerim kod dr, neke kontrole ili kod kuće.

kada je moguće dijagnosticirati hipertenziju distonija hipertenzije

Čak i niži. S vremena ne vrijeme recimo jednom mjesečno, jednom u dva mjeseca ili još i rijeđe me uhvati jaka glavobolja u stražnjem dijelu glave. Isprva sam mislila da je samo glavobolja, ali nakon što nisu ni tablete protiv bolova djelovale, počela sam mjeriti tlak i ispostavilo se da je tada uvijek povišen.

měřič krevního tlaku omron m3 predmenopauzi, hipertenzija

Primjetila sam da većinom bude u noći i pred jutro. Postovi hipertenzija sam otišla kod svoje dr koja mi postovi hipertenzija rekla da mjerim tlak tjedan dana ujutro i navečer.

što su tablete pio svaki dan za hipertenziju hipertenzije i punjenje

Naravno, nakon tog dana kad je još bio malo povišen i osjećala sam se nekako mutno, tlak se regulirao i bio normalan, tako da mi dr nije dala nikakvu terapiju. Nije mi jasno zašto se to događa?

hipertenzija, aritmija od liječenja 1. stupanj hipertenzija u mladim

Ne bih ni voljela piti tablete, pogotovo jer mi je tlak većinu vremena normalan, samo mi nije jasno otkud sad ta povišenja povezana s glavoboljama. Inače, tata mi već 30tak godina pije tablete za povišeni tlak pa ne znam jel nešto genetski. Any ideas?

gipertofort hipertenzija pripravci za hipertenziju poboljšanje cirkulacije krvi u mozgu

Ili ono, samo da se malo požalim.