Tlak 150/110,


tlak 150/110

Imam pitanje u vezi visokog tlaka u ranoj trudnoći i nadam se da ćete me malo primiriti. Ovo mi je druga trudnoća, prva se nažalost okončala sa missed ab sa 9 tt prije godinu dana.

tlak 150/110

Na osnovu toga i na osnovu ostalih nalaza tlak 150/110 su svi bili u redu, rekao mi je da nema razloga da krenem s terapijom i da tlak 150/110 vjerojatno radi o "sindromu bijele kute". Za svaki slučaj da si povremeno kontroliram tlak i da mu se javim u slučaju da primijetim odstupanja.

tlak 150/110

Odstupanja nije bilo zadnje 3 godine. I eto, opet mi je izmjeren visoki tlak, a ginekologica smatra da digitalni tlakomjer nije adekvatan za točna očitanja tlaka Isti taj tlakomjer koji je bio dostatan jednom kardiologu A kad sam joj rekla da mi se često događa da u ordinaciji imam visoki tlak, a doma ne, to nije zadovoljavajuće i jedini referentan podatak je onaj iz ordinacije.

Znate li koje su granice povišenog tlaka? - manastirea-crasna.com

Što mi je i logično, ali ne čini mi se baš ispravno statistiku raditi na osnovu jednog podatka. Tako nešto nas nisu učili u školi.

tlak 150/110

Obzirom da sam upoznata s opasnostima visokog tlaka u trudnoći koji se ne regulira i ne kontrolira, da li smatrate da preuranjeno donosim zaključke da je ginekologica u krivu? Naime, opet vodim dnevnik tlaka i tlak mi je skroz u redu. Ispričavam se na podužem postu, ali ne znam što da radim Da li mi je pametno odbiti terapije ako po mojem mišljenju za to nema indikacija?

Купили трактор Т 150К на капитальный ремонт восстановление и отгрузка с ремонта для перевозки